Ons team

Hou jij er ook van om gasten te charmeren en te bedienen met het elan van een edelman of edelvrouw,  een glimlach en de ongedwongen ontvangst van een hofmeester of een hofdame, of voel je je eerder thuis in de keuken van echte smaakmakers, dan ben jij de jonkheer of jonkvrouw die we zoeken.

 

Kasteel Walburg werft aan voor onmiddellijke indiensttreding :

Jonkheren en jonkvrouwen in de horeca (M/V)

Flexi-jobs, studentenjobs, extra’s, keukenassistenten

 

Wat doe je - Functie/job

Je krijgt een toffe job in de bediening of in de keuken, in een historisch decor met een moderne architectuur en alle snufjes uit de horeca. Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat houdt van gasten hoffelijk ontvangen, ruiterlijk bedienen en galant verwennen. En dat verlangen we ook van jou.

 

Wie ben je - Profiel

Je bent goedlachs en communicatief sterk in het Nederlands. Je bent als een middeleeuwse strijder flexibel en allround inzetbaar.  Je bent creatief, vlot en je voelt je aangetrokken tot de horeca.  Ervaring is een pluspunt. Je hebt vooral een doe-mentaliteit en ziet als een valkenier werk liggen. Met de knipoog van een edele bedien je tot in de puntjes iedereen op zijn wenken.

 

Wat bieden we – Verloning en voordelen

Een aangename sfeer en teamgeest in een unieke groene omgeving.  Met de zon aan de hemel werpen eeuwenoude bomen een begeerlijke schaduw op je werkvloer. Je kan rekenen op begeleiding en opleiding met toekomstperspectief in onze sector. En als het werk erop zit keer je op je ros terug naar huis met een mooie wedde in je geldbeugel.

 

Hoe solliciteren

Solliciteren kan eenvoudig met een korte motivatiebrief en CV via e-mail naar  info@walburg.be. 

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief