Zeeuwse mosselen
De echte Zeeuwse mosselen staan weer op ons suggestiebord. Elke dag verse aanvoer. Je kan er opnieuw volop van genieten: natuur, met look of provençale.
Sprookjesachtig culinair
We ontvangen jullie met heel veel goesting. We vervullen al jullie gastronomische verlangens met heerlijke vlees- en visgerechten op de kaart en ons suggestiebord.
Aangepaste openingsuren
Vanaf 24 augustus tot en met 1 september is Kasteel Walburg pas open om 17 uur. We serveren dan exclusief een Mediterraanse keuken. Klik op de foto een lees meer.
Cretaladi
Kasteel Walburg biedt ook een uitgebreid scala delicatessen aan waaronder de Kretenzische olijfolie Cretaladi. Klik de foto en ontdek wat Grieks is voor Kreta en olie.
Honing "Melissa"
Kretenzische honing rijk aan smaak en ambachtelijk geoogst door imkers op het landgoed Melidoni. Via de foto verneem je er alles over.
Kalamata koningin van de olijven
De Kalamata olijf is wereldvermaard en genoemd naar de stad Kalamata in de zuidelijke Peloponessos. Lees alles over onze olijven en kruiden via de foto.
Kasteelmenu's
De kasteelmenu's van Kasteel Walburg bieden een selectie van vlees, vis of vegie. Je maakt zelf je keuze uit het rijke palet aan gastronomische gerechten. Neem alvast een kijkje.
Vacatures
Je kan bij ons meer dan een zakcentje bijverdienen met een flexi- of studentenjob of vakantiewerk. Maar je kan ook voltijds aan de slag als hulpkok. Klik op de foto voor al onze vacatures.
Parking
Parkeren kan op mini-wandelafstand op de Parklaan. Via het stadspark bereik je meteen Kasteel Walburg. Op korte wandelafstand vind je nog 3 andere parkings. Klik foto voor het parkeerplan.
Uniek zicht !
Langs de vijver van het Romain De Vidtspark hebt u een schitterend zicht op de historische waterburcht en haar fauna en flora.

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief