Take Away & Delivery
We brengen van januari tot maart elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag een bijzondere Take Away naar jouw thuis. Elk weekend een nieuwe culinaire ontdekking.
Nordic Weekend
Van 28 tot 31 januari landt de Scandinavische keuken bij jou thuis. We gaan culinair op reis met een gastronomische selectie meer dan smaskigt! Laat ons rendier jou verrassen.
Winterse Warmhouder
Van don 4 tot en met zon 7 februari toveren we culinaire gezelligheid op jouw tafel. Op het menu staan gerechten als Irish Stew of Biryani met kip. Maak je keuze uit onze kaart.
Valentijn Menu en Ontbijt
Op zat 13 en zond 14 februari sturen we cupido op pad met een gastronomische menu om Valentijn tegen te zeggen. Of zorg voor een verrassing met een liefdevol ontbijt.
Tirolerweekend
Van don 18 tot en met zon 21 februari imponeren we met Tirol. Niet met de adembenemende landschappen maar met culinaire Tirolerspecialiteiten van hoog niveau. Ga naar de kaart.
Eviva Mexico
Van don 25 tot en met zon 28 februari zijn we de zomer een gastronomisch streepje voor. We brengen Chili con carne aan huis of Jambalaja. Zuiderse gerechten waar je vrolijk van wordt.
Uniek zicht !
Langs de vijver van het Romain De Vidtspark hebt u een schitterend zicht op de historische waterburcht en haar fauna en flora.

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief