Valentijnmenu
Verwen wie je liefhebt met een culinaire verrassing. Kom genieten van ons menu op 14-15-16-17 februari 2024. Wij zorgen voor de gastronomie en de warme sfeer, en jij doet de ...
Gastronomische suggesties
De keuken van Kasteel Walburg vaart mee met de seizoenen. Geniet naast de gerechten op onze kaart ook van onze gastronomische smaakmakers op het wisselend suggestiebord.
Kasteelmenu's
De kasteelmenu's van Kasteel Walburg bieden een selectie van vlees, vis of vegie. Je maakt zelf je keuze uit het rijke palet aan gastronomische gerechten. Neem alvast een kijkje.
Cretaladi
Kasteel Walburg biedt ook een uitgebreid scala delicatessen aan waaronder de Kretenzische olijfolie Cretaladi. Klik de foto en ontdek wat Grieks is voor Kreta en olie.
Honing "Melissa"
Kretenzische honing rijk aan smaak en ambachtelijk geoogst door imkers op het landgoed Melidoni. Via de foto verneem je er alles over.
Kalamata koningin van de olijven
De Kalamata olijf is wereldvermaard en genoemd naar de stad Kalamata in de zuidelijke Peloponessos. Lees alles over onze olijven en kruiden via de foto.
Parking
Parkeren kan op mini-wandelafstand op de Parklaan. Via het stadspark bereik je meteen Kasteel Walburg. Op korte wandelafstand vind je nog 3 andere parkings. Klik foto voor het parkeerplan.
Uniek zicht !
Langs de vijver van het Romain De Vidtspark hebt u een schitterend zicht op de historische waterburcht en haar fauna en flora.
Vacatures
Je kan bij ons meer dan een zakcentje bijverdienen met een flexi- of studentenjob of vakantiewerk. Maar je kan ook voltijds aan de slag als hulpkok. Klik op de foto voor al onze vacatures.

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief