TAKE AWAY WALBURG
We zijn gesloten door de maatregelen, maar toch open. We brengen de gastronomie tot op je tafel elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Klik op de foto, maak je keuze en bestel
TAKE AWAY GRIEKSE MEZZE
Op algemene aanvraag pakken we tijdens onze Take Away opnieuw uit met onze Griekse Mezze, in het weekend van vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 november.
TAKE AWAY AANBOD
Fles Mel’s Gin 70 cl. normaal € 39,90 NU SLECHTS € 35 tijdens onze Take Away. Duw op de fles en verneem er alles van.
Het is weer tijd voor wild
Een portobello met vulling van kwartel of een filet van hert, zijn slechts enkele van de gastronomische gerechten op onze suggestiekaart.
Place to meet and eat
Kasteel Walburg is the place to meet and eat. We ontvangen jullie met plezier in onze waterburcht aan de vijver van een historisch kasteel uit 1552..
Uniek zicht !
Langs de vijver van het Romain De Vidtspark hebt u een schitterend zicht op de historische waterburcht en haar fauna en flora.
Gezellig terras !
Midden het prachtige stadspark van Sint-Niklaas vind je het mooiste terras van het Waasland . In de zomermaanden is het DE plek bij uitstek om te vertoeven.
Olijfolie Kasteel Walburg
Een eeuwenoud gezond levenselixer met de pure smaak van Kretenzische olijven. Aan tafel kan je de geselecteerde Kretenzische olijfolie van Walburg proeven en kopen.

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief