Gastronomische suggesties
De keuken van Kasteel Walburg vaart mee met de seizoenen. Geniet naast de gerechten op onze kaart ook van onze gastronomische smaakmakers op het wisselend suggestiebord.
Zeeuwse mosselen
Elke dag verse aanvoer. De echte Zeeuwse zijn er weer: natuur, met look, witte wijn of op Oosterse wijze. We serveren ze met frieten of brood en een huisgemaakt mosselsausje.
Walburg Gin
Kasteel Walburg serveert een eigen onovertroffen gin met een bijzonder aroma en een tintelende smaak. Ontdek en geniet van onze Zingy en Finesse. Klik voor meer.
Walburgmenu's
De menu's van Kasteel Walburg bieden een selectie van vlees, vis of vegie. Je maakt zelf je keuze uit het rijke palet aan gastronomische gerechten.
Vacatures
Kasteel Walburg is op zoek naar vast personeel in de bediening, een flexi- of studentenjob of vakantiewerk. Klik op de foto voor meer informatie.
Parking
Parkeren kan op mini-wandelafstand op de Parklaan. Via het stadspark bereik je meteen Kasteel Walburg. Op korte wandelafstand vind je nog 3 andere parkings. Klik foto voor het parkeerplan.
Uniek zicht !
Langs de vijver van het Romain De Vidtspark hebt u een schitterend zicht op de historische waterburcht en haar fauna en flora.

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief