Een culinair kerstmenu bij jou thuis in een oogwenk op tafel.
Tijdens Kerst maakt we van jou opnieuw een topchef, met Take Away & Delivery. Schuif aan tafel en geniet mee. Meer weten? Klik op de foto
Sprookjesachtig culinair
We ontvangen jullie met heel veel goesting. Het wordt een herfst vol gastronomisch verlangen en heerlijke wild- en visgerechten op de kaart en het suggestiebord.
Kasteelmenu
Het kasteelmenu van Kasteel Walburg biedt een selectie van wild, vis of vegie. Je maakt zelf je keuze uit het rijke palet aan gastronomische gerechten
Parking
Parkeren kan op mini-wandelafstand op de Parklaan. Via het stadspark bereik je meteen Kasteel Walburg. Op korte wandelafstand vind je nog 3 andere parkings. Klik foto voor het parkeerplan.
Openingsuren
Uit respect voor het sociale leven van onze medewerkers en gebrek aan geschoold personeel om openstaande vacatures in te vullen, zijn we vanaf 24 oktober op zondag gesloten.
Cadeaucheques verlengd
Beste klant. Cadeaucheques waarvan de geldigheidsdatum is vervallen door de coronamaatregelen worden automatisch verlengd tot 30 december 2021.
Uniek zicht !
Langs de vijver van het Romain De Vidtspark hebt u een schitterend zicht op de historische waterburcht en haar fauna en flora.

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief