Gastronomisch verlangen
We ontvangen jullie met heel veel goesting. Het wordt een zomer vol gastronomisch verlangen en heerlijke seizoensgerechten op onze kaart en suggestieborden.
Dampende pot Zeeuwse mosselen
Het mosselseizoen laat zich in Kasteel Walburg smaken met een dampende pot Zeeuwse mosselen: natuur, met look, met witte wijn of op Oosterse wijze.
Reserveren
Reserven van tafels op het terras is enkel mogelijk voor het restaurantgedeelte. Op het andere deel van ons terras zijn reservaties niet nodig en om organisatorische reden niet mogelijk.
Openingsuren
Uit respect voor het sociale leven van onze medewerkers en gebrek aan geschoold personeel om openstaande vacatures in te vullen, zijn we vanaf 24 oktober op zondag gesloten.
Parking
Parkeren kan op mini-wandelafstand op de Parklaan. Via het stadspark bereik je meteen Kasteel Walburg. Op korte wandelafstand vind je nog 3 andere parkings. Klik foto voor het parkeerplan.
Cadeaucheques verlengd
Beste klant. Cadeaucheques waarvan de geldigheidsdatum is vervallen door de coronamaatregelen worden automatisch verlengd tot 30 december 2021.
Uniek zicht !
Langs de vijver van het Romain De Vidtspark hebt u een schitterend zicht op de historische waterburcht en haar fauna en flora.

Blijf op de hoogte Schrijf je in op onze nieuwsbrief