Amuse gueule van de chef |
Mi-cuit van zalm, waterkerssaus, avocado, brioche met pompelmoes | |
OF | |
Gevulde prei met rundstartaar, mangochutney, groenekruidensaus | |
OF | |
Carpaccio van coeur de boeuf, Burrata, Mozarella, mieriksworteldressing |
Gebakken slibtong met verse huisgemaakte tartaar, frieten | |
OF | |
Entrecote, kruidenboter, frieten (300 gram) | |
OF | |
Ravioli funghi, truffel, vierkazensaus |
Gekonfijte ananas, kokosijs | |
OF | |
Kaasbordje Walburg |
Menu enkel per tafel. |
Telefonisch 03 345 05 87 | |
Of op www. walburg.be via knop bovenaan rechts reservatie |
Ontvangst | |
Glaasje bubbels met amuse van de chef |
Assortiment van delicatessen, salades en culinaire hoogvliegers | |
Verschillende broodjes |
Gastronomische seizoengerechten; vis, vlees en vegetarisch. | |
Verschillende pasta’s en aardappelen |
Zoet palet van warme en koude lekkernijen |
Per persoon € 45 (excl dranken) | |
Kids 3-5 jaar € 12 (excl dranken) | |
Kids 6-11 jaar € 22 (excl dranken) |
Telefonisch 03 345 05 87 | |
Of op www. walburg.be via reservatie met vermelding brunch |