Aperitiefsoepje van de chef. |
Carpaccio van hert, dressing van sinaas en roze peper. | |
OF | |
Schartongfilets “Florentine”, gerookte zalm en mousseline. | |
OF | |
Toast champignon met geroerd eitje en truffelinfuus. |
Filet van everzwijn, honing-amarettosaus, wintergroenten en krokinnes met veenbes. | |
OF | |
Waterzooi van Noordzeevis, aardappelpuree. | |
OF | |
“Cheesy” groentenravioli. |
Tarte tatin, crème Anglaise. | |
OF | |
Verloren peperkoek, salted caramel-ijs. | |
OF | |
Heerlijke kazen , voor u geselecteerd door kaasmeester De Wilde. (4) |
Menu enkel per tafel. |
Tongstrelend aperitief “Walburg” | |
Met mondverwennerij . |
Florentijnse schartongfilet, gerookte zalm en mousseline | |
EN | |
Velouté van “tortelduifjes” met z’n garnituur |
Lomo Duroc de batallé, honing-amarettosaus, gefruit witloof, winterpeentjes en aardappelrösti |
Cupido’s dessertenpalet |
Andere dranken dan het aperitief niet inbegrepen. |
Reservatie gewenst. | |
Telefonisch op 03 344 20 40 of via info@walburg.be |