|
| Velouté van paddenstoelen verrijkt met truffel | 12.50 |
| Krokant gebakken kwarteltje, spinazie, veenbessen, saus van paddenstoelen | 17.00 |
| Carpaccio van hert, Parmezaan, gekonfijte tomaat, rucola | 16.50 |
| Hazenrug, gekarameliseerde vijgen, gestoofd appeltje, gegratineerde knolselderpuree | 75.00 ( 2 pers) |
| Fazant op wijze van de chef (brabançonne ) | 34.00 |
| Hertenfilet, seizoensgroenten, gestoofd appeltje, veenbessen, saus rozemarijn, gratin aardappelen | 36.00 |
| Stoofpotje van everzwijn, chips van knolselder, warme groenten, amandelkroketten | 33.00 |
| Gebakken pieterman, spruitenstoemp, saus vierge | 32.00 |
| Tortellini, Ricotta, spinazie, gebakken champignons, vierkazensaus | 29.00 |
| Crêpes Suzette | 12.00 |
| Créme brûlée van speculoos, fruit | 10.00 |