Ontvangst-Aperitief
Pavé-aardappel met tataki van tonijn, wasabidressing
Voorgerechten
Gegratineerde Sint-Jacobsvruchten, spinazie, kreeftensaus
~
~
Consommé van kwartel met zijn garnituur
~
~
Gebakken lamskroon met kruidenkorst,
shiitaki, winterse truffelsaus
Tussendoor
Sorbet van mango met coulis van
passievruchten
Hoofdgerecht
Hertenfilet, champagnesaus,
gepocheerd appeltje, wintergroenten,
spruitenpuree
Dessert
Huisgemaakte mousse van witte chocolade
met rode vruchten
Champagne bij middernacht
€ 164 p/p
Inclusief dranken tot 03.00 uur
(uitgezonderd sterke dranken)
Restaurant en zalen Kasteel Walburg
Gastoptreden en discobar
Reservatie enkel mogelijk via Kasteel Walburg op 03 345 05 87
of via de knop reserveren op walburg.be
Voorschot € 100 per persoon op BE 26 0019 7792 9929 met vermelding naam en Nieuwjaar
Voorschot € 100 per persoon op BE 26 0019 7792 9929 met vermelding naam en Nieuwjaar